Site bdsm

Dominare Pitesti? Comunicați-vă preferințele: împărtășiți-vă nevoile și preferințele devreme. De multe ori, oamenii sunt îngrijorați că vor părea „nevoiași” sau „cu întreținere ridicată”. Nu, stabiliți așteptări. Dacă munca dvs. necesită să participați la apeluri virtuale cea mai mare parte a zilei și nu puteți trimite mesaje sau suna în timpul zilei, comunicați acest lucru și informați cealaltă parte când sunteți disponibil. Dacă preferați check-in-urile zilnice, chiar și un mic text pentru a vă saluta, informați persoana respectivă. esti punctual? Exprimați-vă aprecierea pentru că sunteți la timp la întâlniri. Întârzii constant? Anunțați întâlnirea și cereți scuze în avans. Descopera mai multe detalii pe dominare Arges.

Mulți dintre noi au liste extinse de verificare a cerințelor înainte de a lua în considerare o primă întâlnire. Poate vrei pe cineva care să fie exact ca tine, indiferent dacă este vorba de interese, religie sau trecut. Poate că nu te uiți de două ori la oameni care au un anumit istoric de întâlniri, au peste o anumită vârstă sau dețin o pisică (pentru că ești mult mai mult caine). În timp ce valorile comune sunt cruciale, iar compatibilitatea este adesea determinată de asemănări, încercați să cunoașteți pe cineva înainte de a face presupuneri bazate pe cerințele dvs. Singurele „precondiții” de care aveți nevoie sunt valorile dvs. nenegociabile, cum ar fi bunătatea, integritatea și umorul. În caz contrar, bazați-vă opiniile pe modul în care vă simțiți, nu dintr-o listă de verificare. Acordați atenție persoanei din fața dvs. și încercați să nu proiectați o narațiune sau să atribuiți un sens trăsăturilor înainte de a cunoaște persoana respectivă. Pune întrebări și îi pasă cu adevărat de ce cineva este așa cum este înainte de a determina dacă este sau nu pentru tine.

Întâlnirile ne evidențiază cele mai mari nesiguranțe: supraanalizam ceea ce spunem prin text sau Tinder, încercăm 15 ținute diferite înainte de o întâlnire și poate chiar ne așteptăm la ce este mai rău și ne pregătim să fim fantomați sau ca întâlnirea să meargă prost. Suna familiar? Pentru a vindeca anxietățile de dinaintea întâlnirii, încercați să vizualizați cea mai bună versiune a dvs. Ești încrezător, confortabil sau prietenos? Cum ar acționa cel mai încrezător în tine la această dată? Ce ai purta? Ți-ar păsa măcar de ceea ce porți? Amintiți-vă că sunteți priza pe care întâlnirea dvs. încearcă să o impresioneze, nu invers. Chiar dacă nu te simți încrezător sau calm, simplul act de a-ți vizualiza cel mai bun sine te poate ajuta să te relaxezi și să te bucuri de întâlnire în loc să îți intri în cap.

Renunță la ratat care nu te face fericit. Newsflash: Dacă persoana cu care ești te dezamăgește în mod constant, nu îți poate satisface în mod constant nevoile sau refuză să se angajeze față de tine, este timpul să-l eliberezi. Să te agăți de cineva care nu te face fericit pentru că speri că se va schimba brusc va pierde o mare parte din timpul tău prețios – timp pe care l-ai putea petrece întâlniri și cunoaștere pe cineva care este potrivit pentru tine. Nu îl vei întâlni niciodată pe „cel” dacă ești blocat de cel greșit. Deci, după cum se spune – afară cu vechiul și înăuntru cu noul. Despărțirea este greu de făcut, dar crede-mă în această privință: singurul regret pe care îl vei avea când te uiți în urmă este că nu te-ai despărțit mai devreme.

Motto-ul meu este: primești ceea ce suporti. Așadar, ești dispus să accepți pe cineva care ți se plimbă peste tot, îți nerespectează limitele sau îți ia fără să dea în schimb? Asteapta-te la mai mult. Mai bine, lucrează pentru a crede că meriți mai mult și, astfel, poți trage orice viitor partener la răspundere. Începeți prin a face o listă cu toate abilitățile și calitățile pozitive pe care le puteți aduce la masă într-o relație. Ești un ascultător plin de compasiune? Generos cu timpul tău? Ai un mare simț al umorului? Dacă aveți nevoie, cereți prietenilor părerea lor despre care sunt cele mai mari puncte forte ale tale. Odată ce ți-ai întocmit lista, citește-o în fiecare zi. În cele din urmă, va începe să scadă în sensul că ai multe de oferit într-o relație și, prin urmare, ar trebui să fii doar cu cineva care nu numai că apreciază toate aceste calități, dar are și multe de oferit în schimb.