Free online dating hrvatska

Dating aplikacije u hrvatskoj? Zatražite pojašnjenje: Ako vaš partner komentira komentar koji ne razumijete, nasmiješite se i ljubazno ga zamolite za objašnjenje. Ponekad koristim humor za ovo: “Obrazujte me, možete li objasniti, ja stvarno ne razumijem?” To daje vašem spoju priliku da razradi tu temu, dok vi imate priliku bolje razumjeti njihove vrijednosti, perspektive na život, interese i čitav niz drugih važnih čimbenika dok upoznajete nekoga u divljini za spojeve. pronaći više info ovdje hrvatske dating stranice.

Nemojte se … bojati reći drugima da želite izlaziti. Vaš krug možda poznaje druge osobe sličnog načina razmišljanja i interesa, pa bi vam pristup vašoj mreži mogao najbolje odgovarati. Radite… slušajte više nego što pričate na prvih nekoliko spojeva. Važno je iskreno upoznati svog partnera, razumjeti u čemu su strastveni i je li to u skladu s onim što tražite. Obratite pažnju svom spoju i dajte sebi priliku da ih stvarno upoznate.

Čim je nastupila naredba o ostanku kod kuće, igra za spojeve se promijenila. Možda ste umorni od Zoom-date ili možda sada odlučujete s kim ćete izlaziti na temelju statusa cijepljenja. Međutim, ono što se događa u svijetu ne mora štetiti vašem ljubavnom životu. Zapravo, moglo bi čak biti i korisno. Na primjer, spoj tijekom pandemije značio je da se prvo usredotočite na emocionalnu vezu, budući da fizička povezanost i uzbuđenje u vezi s novom vezom nisu mogući. Morate znati tko je netko bez trošenja vremena i energije na stvarne spojeve. Naučili ste graditi sporije veze (plus, to je više predigre, znate?) i ostanak kod kuće postao je prilika da upoznate druge ljude s manje ometanja. Protekle dvije godine promijenile su nas na mnogo načina, a način na koji izlazite (i dajete prednost onome što želite) može biti jedan od njih. Ponovno procijenite što tražite i kako želite izlaziti na spoj na temelju lekcija koje ste naučili.

Ponavljajte za mnom: Izlasci bi trebali biti zabavni. Ne smije se osjećati prisilno, dosadno, bolno ili tužno. Ako nije ugodno, ili stavljate preveliki pritisak na svaki spoj, osjećate se samosvjesno zbog spoja ili se usredotočujete na pogrešne stvari. Zapamtite da izlazak nije namijenjen samo jednom ishodu. Svako iskustvo – bilo da se radi o spoju, razgovoru na Tinderu ili nekoliko mjeseci veze – približava vas jasnoći.

Znam da nije lako okrenuti se unutra. Osjeća se ranjivo. Zahtijeva prepoznavanje svojih slabosti. Ali time se pripremate za uspjeh u spojevima. Jer na kraju dana, ne možete kontrolirati ono što drugi ljudi rade – sve što možete kontrolirati su vlastita djela i ponašanje. I odat ću vam malu tajnu: privlačite ono što dajete. Drugim riječima, tek kada ste psihički i emocionalno zdravi, moći ćete dobiti partnera koji je također. Dakle, spremni ste za neke pozitivne promjene? Živjeli u novoj godini, novom pogledu i novom i uzbudljivom poglavlju ljubavi. Slijedite ove pouzdane savjete za izlaske i vjerojatnost je da nećete dugo biti slobodni.

Moj moto je: dobivaš ono što trpiš. Dakle, jeste li spremni prihvatiti nekoga tko hoda po vama, ne poštuje vaše granice ili uzima od vas bez davanja zauzvrat? Očekujte više. Još bolje, poradite na uvjerenju da zaslužujete više i na taj način možete sve buduće partnere pozvati na odgovornost. Počnite tako što ćete napraviti popis svih vještina i pozitivnih kvaliteta koje možete donijeti na stol u vezi. Jeste li suosjećajni slušatelj? Velikodušan sa svojim vremenom? Imate izvrstan smisao za humor? Ako je potrebno, pitajte prijatelje za mišljenje o vašim najvećim prednostima. Nakon što sastavite svoj popis, čitajte ga svaki dan. Naposljetku, počet će tonuti u to da imate puno toga za ponuditi u vezi i stoga biste trebali biti samo s nekim tko ne samo da cijeni sve te kvalitete, već i ima puno za ponuditi zauzvrat.